Whois Backlink Siteleri

 

Whois backlink sitelerin doğrudan yükselmesini sağlamaz ama index hızına etki eder. Düzgün kullanılırsa yararlıdır. Forumlarda whois backlink satanlar var fakat hiç para vermenize gerek yok. Ücretsiz whois backlink veren kaynaklar var. Bu kaynakları kullanarak whois backlink sahibi olabilirsiniz. Dikkat edin backlinkleri günlere bölerek az az gönderin eğer hepsini direk gönderirseniz sitenize zararı olabilir.

– http://www.freebacklinkcreator.com/backlinks/backlink.php
– http://www.china-printing.org/free-backlinks.php
– http://www.multi-ping.com/free-backlinks.php
– http://www.imtalk.org/cmps_index.php?pageid=IMT-Website-Submitter

Cem Karakurt:

Yorumları gör (11)

  • Verdiğiniz sitelerin en büyük problemi Web Master dünyasında Backlink değil de hacklink olarak adlandırılması. Önerim nedir diye soracak olursanız . Burada teknopat.org yazarsam bu bir backlink olacaktır ve google bunu görünce beni üst seviyelere çıkartacaktır. Yorumlarda veya forumlarda internet aleminin olduğu her yerde web sitenizin linkini verirseniz gerçek bir backlink olmuş olacaktır ki google hacklink veren tüm siteleri banlıyor.

    • Haklısınız yorum backlink çok yararlı ben de kullanıyorum ancak whois backlink hacklink olarak gözükmüyor. Whois sitelerinden backlink alıyor. Hacklink farklı bir backlink çeşidi.

  • Great beat ! I wish to apprentice while you amend your web site,
    how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal.
    I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  • Teşekkürler Sizin sayenizde whois backlink için para vermeyeceğiz