Güncel Godaddy İndirim Kuponları (1 Haziran)

Merhaba arkadaşlar. Godaddy en çok kullanılan domain firmalarında biri. Ben de bir iki kez kullandım. Eğer ucuz ve kaliteli domain firması arıyorsanız size öneririm. Domain normalde ucuz olmaz fakat indirim kuponu kullanarak ucuzlatacağız. Bugün size godaddy indirim kuponlarını paylaşıyorum. Şuan hepsi güncel ve .com kayıt için geçerlidir. Ama şunu hatırlatayım godaddy’den domain almak için kredi kartına ihtiyacınız var. Maalesef paypal kabul etmiyor. Ben paypal nakit kart kullanıyorum. Sizde benzeri bir kartla alabilirsiniz.

199SCOTT 4,84 TL
CJCFW199 4,92 TL
COM295FB01 7,11 TL
CJCLS349 8,34 TL
GNC199 4,84 TL
MMA199 4,84 TL
NUTS349 8,34 TL

Cem Karakurt:

Yorumları gör (7)

  • Bir arkadaş Godaddy de seçtiğiniz domaini sepete attıktan sonra işlemi tamamlamadan çıkınca sonraki gün mail adresine indirim koduyla beraber satın alma sayfasına yönlendirilen bir link gönderildiğini söylemişti.Kendim denemediğim için bilmiyorum ancak buradaki kodların geçerliliği ortadan kaybolduğunda söylediğim yöntemi deneyebilirler.Hatta kesin bilgisi olan varsa yazsın buraya teşekkürler.

      • Ben daha önce 1-2 kez aldım . Kredi kartınız yoksa ininal ya da paypal kart kullanabilirsiniz. Ayrıca godaddy Türkçe desteğine sahip. Öneririm.

  • Çok teşekkürler yakında bir domain almayı düşünüyordum. bu arada sizi zevkle takip ediyorum.