GoDaddy 0.99 Dolarlık Kupon Kodu

Bildiğiniz gibi ucuz alan adı deyince akla ilk gelen firmalar Network Solutions ve Godaddy. Çünkü iki firmada da indirim kuponu kullanarak ucuza domain alabiliyoruz. Tabi kuponlar bazı sitelerde yayınlanıyor. Dün biri wmaracında paylaşmış bende sitemde paylaşmak istedim. Eğer domain alacaksanız godaddy öneririm. Hem kaliteli hem de Türkçe dil desteği bulunuyor.


Kuponu kullanınca fiyat 2.57 Tl’ye düşüyor. Kodun son kullanım tarihi bilinmiyor şimdilik. Eğer Network Solutions ile 0.75 dolara domain almak istiyorsanız bu konuyu ziyaret ediniz. Godaddy indirim kodu aşağıdadır.

Kupon Kodu: cjc1comuk
Cem Karakurt:

Yorumları gör (4)

  • Çok Teşekkürler arkadaşımda az miktar para vardı buradan alcak hem iyi hem ucuz :)

  • Ucuz domain almanın yollarını arıyordum sonra bu siteyi buldum ve kodu girdim ve hemen ucuz domain aldım. Sonunda ucuz domain alma yolunu buldum. Teşekkürler.

  • Godaddy alırken ucuza veriyorda yenileyince kitliyor :) Aslında aynı fiyata geliyor. Eğer kısa süreli projeniz var ise Godaddy ve Network Solutions dan kuponlar ile ucuz domain alabilirsiniz. Teşekkürler bu arada kupon için.

    • Hocam transfer ederseniz yenileme için fazla para ödemenizi gerek yok. Bir de şöyle düşünmek gerek godaddy'den alın site tutar para kazanırsanız yenilersiniz site tutmaz ise yenilemezsiniz. Eğer kaliteli olsun tam olsun diyorsanız isimtescil önerimdir.