Adobe Photoshop CS6 Logo Yapımı

Uzun zamandır logo yapmayı öğrenmek istiyordum.Logo ihtiyacım olduğunda arkadaşlarımda istiyordum.Dün biraz boş zamanım vardı ve bende biraz araştırma yaptım.İnternetten birkaç video izledim.Sonunda çok iyi olmasa da logo yapmayı öğrendim.Şimdilik basit yapabiliyorum ama ilerleyen zamanlarda daha da ileriye gideceğim.Bu konumda size kullandığım kaynakları sunuyorum.Siz de logo yapmayı bilmiyorsanız fazla ertelemeyin.Okulun başlamasına da az kaldı.Zamanımız kısıtlı.Kısa bir video ile basit logolar yapabileceksiniz.

Malzemeler :

İlk önce Adobe Photoshop CS6 indirin.Google’da aratırsanız birçok sitede indirme linkini görürsünüz.Daha sonra maskot ikonlar indirin.Logolarınızda kullanmak için bu ikonları da indirebilirsiniz.Şimdi yapıma geçiyoruz.Video çok uzun değildir.Videoda biraz fazla yazı yazma kısmı var.Ama video yeterli seviyede.Sonuna kadar izleyin.

Video

Benim bu videodan öğrendiğim kadarıyla yaptığım logolar bunlar :


Cem Karakurt:

Yorumları gör (12)

    • Logoyu yaptıktan sonra farklık kaydet seçeneğinden png'yi seçerseniz logo .png formatıyla kaydolacaktır.

  • Logo sitenin olmazsa olmazlarındandır logo yapmak biraz hayal gücü ve yetenek ister ama basit logoyu göstermişsiniz umarım yararlı olur dilmeyenler için

  • Logo yapımında hep zorluk çekmişimdir ama artık yapabiliyorum teşekkürler.

  • Video güzel olmuş. Anlatımınızı beğendim. Yeterince bilgilendirmeler yapmışsınız kanımca. Bilmeyen biri istediği gibi artık yeni logolar tasarlayabilme kapasitesine erişme hakkı buluyor sayenizde İSMAİL Bey.