100 Yazı Sayısına Ulaştım !

Merhaba arkadaşlar bu yazı blogumda yazdığım 100.yazı.Yaklaşık 3 ay 10 gündür açık blogum.Aslında bu sürenin 1 ayı siteyi düzenlemek,host taşıma gibi işlemlerle geçti.Sonrasında İestheme aldım ve o günden beri özgün olarak bloguma konu giriyorum.Arada kesintiler oldu ama neredeyse her gün yazı yazdım.Bu 3 ay 10 günlük zamanda 100 yazıya 635 adet yorum yapılmış.Ayrıca şimdiye kadar ilerlediğimiz seviyeyi aşağıdaki site analiz sonucundan görebilirsiniz.Şuan ki amacım bir daha ki pagerank güncellemesinden +2 almak.Desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ederim. 101’inci yazıda görüşmek üzere. :)

Cem Karakurt:

Yorumları gör (11)

  • Daha nice 100 yazılara İsmail, fakat çoğullama yapmadan başlık belirtse idin daha iyi olurdu. Başarılar.

  • Son zamanlarda hit gelirin sanırım çok yükseldi. Makalene göre de kısa sürede çok fazla yükseldiğin belli. Yinede bir kişinin blogunu takip etmesi yetmiyor. Bu üst başarı yanında en iyi CSS, HTML ve PHP alanında çalışmalar sunsan bunun iki katı da olabilir. :)

    • Doğruyu söylemek gerekirse fazla hit almıyorum.Dediğinde çok haklısın css,html,php gibi alanlarda çalışma sunmak çok önemli.Şimdilik yoğunluk sebebiyle pek girmiyorum o konulara.Ama yakında güzel çalışmalar sunacağım.Teşekkür ederim yorumun için Salih.

  • Hayırlı olsun İsmail. Blogundaki içerikleri gerçekten beğeniyorum. Hemen hemen sitelerimiz aynı yaşta ama benden daha çok azimle çalışarak hergün yazı girmişin. Bu konuda seni tebrik ediyorum ama aynı başarıyı Alexa'da gösterememişin. En iyisi ağırdan gitmek zaten. Yükselişim ani oldu, düşüşümde ani olacak :D Bi bakmışın beni geçmişin :D Bende kendi sitem için çıtayı yüksek tuttum. İlk güncelleme için PR4, max PR5 :D Çıtayı ne kadar yüksek tutarsan ulaşması o kadar kolay olur İsmail. Gözünü yükseklere dik bence :D En az PR3'ü amaçla bence. Bence bu site PR3'ü hakeder :D Unutmadan söylemek istiyorum, yorum rakamların gerçekten çok iyi. 600 yorum gerçekten çok iyi bir yer. Kendi sitemde bir şeyleri eksik yapıyormuş gibi hissettim kendimi :D

    • Bu değerli yorumun için teşekkür ederim Nurettin.Blogumu ilk ay host taşıma ile çok uğraştırdım.Hatta başlarda ns yönlendirmesini bile yanlış yapmışım.Seo yönünden kötü bir başlangıç yaptım.Düzene koydum gibi şuan.Çıtayı yüksekte tutmak önemli çok haklısın.Biraz çevreden de kötü örnekler gördüm en az pr 3 alması gereken siteler pr 1 alırken benim .tk ile açtığım full bot site de pr 1 alıyor.Google hak ettiğimi verirse daha iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.

  • Son zamanlarda hitin bayağı artmış.Tabi buda senin başarılı bir blog sahibi olduğunu gösterir.Html/Css Php gibi dillerden kısa kısa notlar da yazsa hitin bayağı artar diye umuyorum.

  • hitinin son zamanlarda artması senin başarın.Daha nice 100.yazılara.Başarılarının devamını dilerim...

  • Bende dün 100. yazımı girmiş bulundum. Çok daha başarılı olmanı dilerim İsmail :D Nice 100'lere.

  • ismail bey, insan çabaladıkça, çalıştıkça ve ümit ederek birşeyler yapmak istediğinde çok güzel şeyler yapabiliyor. inanıyorum ki bunu sen layıkıyla yapıyorsun.. başarıların inş. daha fazla olur...